Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

3 tips waardoor u kan besparen op uw loodgieter

Een loodgieter kan soms flink wat geld kosten. Door onze tips op te volgen kunt u in de toekomst besparen op uw loodgieter; wie wil dat nou niet?

Tip 1 – Schakel een loodgieter bij u in de buurt in

Omdat de meeste loodgieters voorrijkosten berekenen voor de afstand die zij moeten rijden, kunt u in de meeste gevallen geld besparen door een loodgieter bij u in de buurt in te schakelen. Wanneer u een loodgieter bij u in de buurt inschakelt zijn de voorrijkosten of heel laag of de loodgieter rekent helemaal geen voorrijkosten. Dit kan u een hoop geld schelen.

Tip 2 – Handen uit de mouwen

Zelfs met twee linker handen kunt u de loodgieter helpen. Is het niet tijdens zijn werkzaamheden, dan wel ervoor of -na. U kunt de loodgieter bijvoorbeeld vragen of je voorbereidend werk kan doen en de ruimte waarin hij te werk gaat op te ruimen. Daarnaast kunt u ook het opruimen van de ruimte naderhand voor de loodgieter uit handen nemen. Kortom: er zijn altijd wel manieren om de loodgieter een handje te helpen en iets op de kosten te besparen.

Tip 3 – Vergelijk de loodgieters bij in de buurt

Door middel van het internet kunt u tegenwoordig gemakkelijk alle loodgieters bij u in de buurt opzoeken en bij verschillende loodgieters een offerte aanvragen. Wanneer u haast heeft kunt u natuurlijk ook telefonische contact opnemen om een prijsindicatie op te vragen. Op internet zijn verschillende vergelijkingssites te vinden waarin u eenvoudig loodgieters kunt vergelijken.

Door deze tips moet het wel lukken om te besparen op uw loodgieter. Wanneer u niet geen heeft om te vergelijken en gewoon opzoek bent naar een goedkope maar wel vakkundige loodgieter neemt u contact op met SAM Loodgieter Leiden.