Historicsono
Image default
Offers

All Dent heeft mijn hele praktijk ingericht

Dankzij All Dent heb ik nu de beste tandarts apparatuur en inrichting die een praktijk zich kan wensen. Ik ben al voor meer dan 20 jaar tandarts en ik doe dit werk met veel plezier. Alleen ik merkte dat ik steeds meer klanten kreeg en dat het pand waar ik in zat niet meer voldeed naar wat ik zelf wilde. Daarom besloot ik om mijn praktijk te gaan verhuizen naar een iets groter pand om daar verder te kunnen. Maar nu was de vraag: waar haal ik al mijn tandarts apparatuur vandaan?! Praktijkinrichting bij All Dent!

Had ik All Dent maar sneller gevonden

Vroeger, voordat ik All Dent had gevonden, kocht ik altijd spullen bij 1 partij. Ze verzorgde mijn gehele praktijk en hebben alle apparatuur voor mij gratis geïnstalleerd toen ik net mijn eerste praktijk ging openen. Ik ben ook goed bevriend met de eigenaar van het bedrijf. Helaas heeft de eigenaar van het bedrijf veel problemen ervaren en moest daarom het bedrijf sluiten. Dit vond ik natuurlijk erg jammer, want nu moest ik een andere partij vinden. Na een tijdje zoeken op het internet naar alternatieven heb ik er uiteindelijk 1 kunnen vinden. Het bedrijf heette All Dent en ik had een goed gevoel hierover. Nadat ik het assortiment van hun had gezien was ik erg enthousiast met het inrichten van mijn praktijk en had ik direct contact opgenomen met All Dent. Ik kon daar binnenkort terecht voor een afspraak.

Een prachtig nieuwe praktijk

Op de dag van de afspraak, werden er veel dingen besproken. Welk merk ik fijn vond om mee te werken, welke behandelingen ik doe als tandarts, wat voor soort stijl ik wilde in de praktijk, etc. Daarna maakten we een plan van aanpak om alles zo helder mogelijk te krijgen. Nadat we klaar waren schudden we elkaar de hand en zien we elkaar pas weer bij de verbouwing. Het heeft een tijdje geduurd maar het eindresultaat is sprakeloos. Mijn praktijk voelde aan als een nieuwe begin. Alles was splinternieuw en ik had het gevoel dat ik in de hemel van tandartsapparatuur zat! Bovendien vielen de kosten van de gehele inrichting erg mee. Ik kan All Dent niet genoeg bedanken voor al het harde werk.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over All Dent en hoe zij uw tandartspraktijk kunnen omtoveren in iets moois? Bekijk dan de website van All Dent via www.alldent.nl