Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Alles over acrylaat platen op maat wat u moet weten!

De mogelijkheden van acrylaat platen zijn erg divers. Van juweliers t/m dierentuinen. Veiligheid van uw werknemers tot productpresentaties. De mogelijkheden van acrylaat platen zijn altijd verschillend en op maat. Vink Kunstoffen geeft u advies over wat allemaal mogelijk is.

De eigenschappen van acrylaat platen

Ten eerste is er altijd een groot assortiment beschikbaar. Dit komt omdat acrylaat (ook vaak plexiglas of perspex genoemd) erg makkelijk te bewerken is. Er is geen standaard wat betreft het materiaal. Ten eerste is acrylaat plaatmateriaal te verkrijgen in verschillende kleuren. Deze kleuren zullen zowel transparant als niet transparant kunnen zijn. U kunt ook kiezen of u uw plaat mat wilt laten zijn. Zo is het erg moeilijk om er doorheen te kijken, maar komt er wel licht doorheen. Platen worden vaak gegoten om de kwaliteit en bewerkbaarheid hoog te houden.

Perspex is verkrijgbaar in verschillende niveaus van de kwaliteit. Zo is het voor een breed spectrum van prijzen leverbaar.

Wie maken gebruik van plexiglas platen?

Acrylaat plaatmateriaal wordt gebruikt door een breed aantal doelgroepen. Het gaat in bijna alle gevallen om bescherming, decoratie of . Zo kan het gebruikt voor vitrines. De producten zijn zo goed te zien achter een stevige plaat. Ramen voor boten, om zo beter beschermd te zijn tegen het water. Interieur in huis, bijvoorbeeld in keukens, dit kan er erg luxe uit zien. Tenslotte is het mooi decoratiemateriaal!

 

Acrylaat platen zijn breed inzetbaar

De platen worden geleverd in verschillende kleuren. Daarnaast is ook de helderheid te wijzigen. In principe is plexiglas altijd maatwerk. Geen een toepassing is hetzelfde, ook niet binnen eenzelfde toepassingscategorie (zoals vitrines).

Niet alleen de platen zijn breed inzetbaar, ook de benaming! Zo wordt het ook wel eens crilux, oroglas, perspex, ispaglas en uiteraard plexiglas genoemd.

Wij raden ten hoogste aan om bij Vink Acrylaat uw Acrylaat platen te kopen en bestellen.

https://www.vinkacrylaat.nl/

Related Posts

Zorgeloos kunnen genieten in een camper

Scooter kopen

De beste houten vloeren van het land!