Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Automaat leren rijden

Nu de automaat steeds meer in trek raakt bij het grote publiek bieden veel rijscholen lessen aan om te leren rijden in een automaat. Zo ook Gul Rijopleidingen. Wij bieden het gemak van altijd kunnen omwisselen. Wij merken soms dat leerlingen het niet prettig vinden om in een handgeschakelde auto te zitten. Op dat moment kan er met de rijinstructeur overlegd worden voor een overstap naar een automaat. Zo verspilt niemand waardevolle tijd en kan je op tijd afrijden voor je examen.

Automaat of traditionele auto?

Ook al is de traditionele auto nog steeds de favoriet in Europa is dat in sommige andere landen al lang niet meer zo. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld kennen ze het gemak van een automaat maar al te goed en maken er veelvuldig gebruik van. Het grote voordeel van zo’n voertuig is dat je niet constant bezig bent met de pook.

In een land zoals Nederland is dat wel zo prettig. Maar ook op de snelwegen heeft het z’n goede kanten. Het is een uiterst bestuursvriendelijke manier om lange, rechte afstanden mee af te leggen. Je kan je volledig richten op het opletten in het verkeer. Deze veiligheid is misschien wel de belangrijkste reden om bij Gul Rijopleidingen lessen te volgen voor het leren rijden in een automaat.

Effectieve leermethode bij Gul Rijopleidingen

Het leren rijden in een automaat in Den Haag doe je door de effectieve leermethode van Gul Rijopleidingen. Wij hebben ervaren instructeurs bij wie je altijd terecht kan voor het aanpassen van het leertempo. Iedereen leert op z’n eigen tempo. Daar houden wij rekening mee.

Ook ondersteuning bij faalangst, rijangst of onzekerheid is aanwezig tijdens de lessen. Heb je liever een spoedcursus om zo snel mogelijk goed te leren rijden? Geen probleem. Gul Rijopleidingen is er voor zowel het praktijkgedeelte als het theoriegedeelte. Wij combineren de twee om een effectieve leermethode in de hand te spelen. Maak gerust kennis met het eigen oefenterrein van Gul Rijopleidingen: jouw rijschool in Den Haag voor het leren rijden in een automaat.

 

https://www.gulrijopleidingen.nl/