Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

De tandartsstoel

De tandartsstoel is een van de belangrijkste aspecten van een praktijk, namelijk omdat het het eerste is wat de patiënt ziet terwijl hij of zij naar binnen komt lopen en het laatste waar hij naar kijkt op weg naar de uitgang. Bovendien is het belangrijk dat ze lekker liggen, zeker omdat de patiënt meestal nare ervaringen heeft rondom de mond bij het tandartsbezoek. Het minste wat ze dan verdienen is wel dat ze ondertussen lekker liggen. Ook voor de tandarts, of mondhygiëniste of orthodontist is het belangrijk om een goed functionerende stoel te hebben, want dat maakt de behandeling van de patiënt stukken makkelijker.

Waarom een tandartsstoel van All Dent?

We snappen nu dus waarom een tandartsstoel belangrijk is, maar waar krijg je er een van goede kwaliteit? Bij All Dent natuurlijk! Een tandartsstoel kopen bij All Dent komt met de verzekering, dat het er een van goede kwaliteit is, die er niet intimiderend uitziet. Vaak vinden patiënten een tandartsstoel een intimiderend gebeuren, het staat immers symbool voor alles wat er binnenkort gaat gebeuren aan het gebit, en dat kan best pijnlijk zijn. Om patiënten minder af te schrikken, heeft All Dent er een die speciaal ontworpen is om er zo uitnodigend mogelijk uit te zien. Veel kinderen krijgen trauma’s aan tandartsbezoeken, deze stoel is een initiatief om de hoeveelheid kindertrauma’s tot een minimum te krijgen. Het is zo uitnodigend, je zou er bijna zelf een dutje in gaan doen! Dat is de magie van de tandartsstoel van All Dent.

Kies voor All Dent

Kies voor All Dent! Niet alleen verkopen we apparatuur zoals tandartsstoelen van hoge kwaliteit, maar we verzorgen ook de praktijkinrichting voor nieuwe praktijken of oude praktijken toe aan iets nieuws. We hebben een passie voor tandheelkundige praktijkinrichting, en we willen jou graag helpen jouw praktijk in te richten, of het nou opnieuw is of juist een hele nieuwe praktijk! Benieuwd naar hoe All Dent jou kan helpen? Neem een kijkje op onze website! Neem contact met ons op via ons e-mailadres of de chatbox op de site. We beantwoorden graag vragen.