Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Exclusief stucwerk bij een stukadoor in Zeist

Bent u een aannemer, heeft u een bedrijf of bent u een particulier en heeft u een stukadoor in Zeist nodig? Bij Guy Munneke is iedereen welkom. Wij worden enthousiast van uitdagend stucwerk, maar ook van relatief eenvoudige klussen. We zullen altijd voor een resultaat gaan waar we zelf trots op zijn.

Guy Munneke

Wij zijn al ruim 20 jaar uw partner voor kwaliteitsstucwerk in de breedste zin van het woord. Of het nu draait om rijtjeshuizen, vrijstaande villa’s, bedrijfspanden, nieuwbouw, bestaande bouw of monumenten, wij zijn uw specialist. Elke dag opnieuw gaan we met plezier aan het werk en dat merkt u aan de kwaliteit die wij leveren. Onze medewerkers zijn gepassioneerde en harde werkers, die elke dag kunnen zeggen dat ze trots zijn op het resultaat van hun werk. Wij investeren voortdurend in onze ontwikkeling. Zo maken we uiteraard ook gebruik van de laatste ontwikkelingen, innovaties en trends. Daarnaast blijven we als team producttrainingen van leveranciers volgen. Zo blijft onze kennis groeien. En onze kwaliteit ook.

Ook uw stukadoor in Zeist

Wanneer u een stukadoor nodig heeft in Zeist bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ’t Gooi. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten stucwerk. U heeft misschien een update nodig van uw gevel, of u kunt wel een nieuwe badkamer gebruiken. Met ons exclusieve stucwerk laat u een onvergetelijke indruk achter. Hier heeft u dan ook de keuze uit veel verschillende stijlen en kleuren. Van roestig industrieel tot warme en natuurlijke tinten, van modern tot klassiek. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende materialen, die geschikt zijn voor verschillende soorten gebruik. In de keuken wilt u materiaal dat vetbestendig, maar ook zuurbestendig is. In de badkamer heeft u weer schimmelwereld materiaal nodig. Wij weten alles over welke materialen geschikt zijn voor de ruimte die u wilt laten opknappen. Vraag ons daarom om advies, wij helpen u graag! Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende en gratis offerteaanvraag. Uiteraard kunt u ons ook bellen.