Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV-tmp, het spuitgietbedrijf waar u naar op zoek bent!

Bent u op zoek naar een spuitgietbedrijf die uw kunststof project kan realiseren tot echt product? Dan weten wij de perfecte plek voor u! HSV-tmp is de specialist in spuitgiet en kunststof producten maken met hoge kwaliteit. Bij ons kunt u met een concept komen voor een product en samen realiseren wij dit product binnen een paar maanden. Van de productontwikkeling tot de productie, wij helpen u!

Al sinds 1985 het spuitgietbedrijf van Nederland

Als het gaat om hoge kwaliteit kunststof producten maken, bent u bij dit spuitgietbedrijf aan het juiste adres. Samen met uw concept voor een product gaan we deze beter voor u uitwerken, zodat we het kunnen realiseren. Daarna gaan we elkaar weer zien met het verbeterde concept en horen we graag uw feedback hierover. Als deze goed is gekeurd, gaan we door naar de volgende stap. Dit is de semi-productiefase. We denken nog mee over de logistiek en gaan een proef opdracht doen, zodat we de kwaliteit van het product kunnen testen. Natuurlijk vinden wij het totaal niet erg als u bij deze stap van het proces er ook bij wilt zijn voor controle. Het gaat wederom om uw product. Nadat deze stappen zijn voltooid, kan de echte productie van het product beginnen.

Ervaring van de klant

‘Ik had een mooi concept voor een klein kunststof product. Met het idee ben ik bij allerlei bedrijven geweest, maar ze konden mij niet helpen met het verder uitwerken van het product. Behalve het bedrijf HSV-tmp. Ik kwam met het concept en samen gingen we meteen bespreken over de aanpassingen die er aan gedaan konden worden. Het uiteindelijke resultaat was geweldig. Het was precies zoals ik had gedacht en zelfs beter! Ik kan HSV-tmp niet genoeg bedanken!’

Contact met HSV-tmp

Wilt u meer weten over de diensten van HSV-tmp? Op de website van HSV-tmp kunt u alle informatie vinden over het bedrijf zelf, de werkwijze hoe ze te werk gaan met uw product en nog veel meer. U kunt ook gerust contact opnemen met ons bedrijf om meer informatie te vragen. Deze kunt u terugvinden op de website.