Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Koffiebekers met opdruk

 

Wanneer u koffiebekers met opdruk in grote oplage bestelt kunt u er heel wat van de prijs afhalen. Bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u daardoor zeer goedkoop aan bedrukte koffiebekers komen. Wilt u dus uw kantoor of kantine fleuriger maken met bekers voorzien van een mooie opdruk dan zijn wij de distributeur die u nodig hebt. Ook kunt u alle benodigde accessoires bij ons kopen.

Er zitten heel wat voordelen aan koffiebekers met opdruk. Zo kan een leuke bedrukking met een mooie afbeelding of een positieve boodschap heel wat goed verrichten op de werkvloer. Bij collega’s en klanten zorgt het voor een indruk van professionaliteit. Daarnaast rekent het af met de saaie witte plastic bekers die je overal kunt kopen, het zorgt er dus voor dat uw bedrijf niet overkomt als goedkoop. Overweeg daarom om bij ons uw koffiebekers te laten bedrukken.

Accessoires horen erbij

Bij koffiebekers met prachtige opdruk horen ook passende accessoires. Er zijn tal van toebehoren die u goed kunt gebruiken in een koffiehoek. Ieder persoon is verschillend en daarom is het nuttig om verschillende accessoires bij uw bedrukte koffiebekers te hebben. Niet iedereen houdt van zwarte koffie en daarom zijn er creamersticks die de smaak verzachten. En evenzo zijn er mensen die niet van te bittere koffie of thee houden. En daarvoor zijn de suikersticks bijzonder geschikt. Hier blijft het natuurlijk niet bij. De ingrediënten zijn één ding, maar ze zullen gemengd moeten worden. Hiervoor zijn accessoires zoals als roerstaafjes geschikt. U kunt ze in het passende materiaal bestellen als van de koffiebekers die u hebt laten bedrukken. Voor kartonnen bekers zijn er bijvoorbeeld houten staafjes en zo zijn ze ook in plastic te verkrijgen.

Goedkope grote oplage

Het is bij Koffiebekerbestellen.nl zeer voordelig om grote hoeveelheden in een keer te bestellen. Indien u veel bekers laat bedrukken dan kunt u goedkoop een grote oplage laten verzenden. Dan hebt u meteen een heleboel koffiebekers met opdruk die u in de kantine kunt gebruiken.