Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Lamelparket van Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel Houten vloeren engineers vindt u diverse houten vloeren waaronder lamelparket. Bij Bax Houthandel hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in de productie van houten vloeren. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar kwalitatieve houten vloeren voor een mooie en scherpe prijs. Ook als u iets minder te besteden heeft, hebben wij een passende vloer voor u. In ons assortiment vindt u dan ook ruim tweehonderd verschillende vloeren met diverse diktes en breedtes. U kunt dit alles voor een mooi prijsje krijgen omdat alles direct door ons wordt geproduceerd. Er is dus geen sprake van een tussenhandelaar waar een deel van de kosten toe gaan.

Eindeloze mogelijkheden met lamelparket

Lamelparket geeft u vele mogelijkheden voor een nette uitstraling voor uw woning. Het is dan ook een vloer die tijdloos is én blijft. Dit omdat de vloer in diverse klassen komt en er dus altijd een geschikte vloer voor u tussen zit. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld de budget variant. Deze budget variant is 14 millimeter dik en heeft een breedte van 210 millimeter. Heeft u net wat meer te besteden? Dan kunt u ook kiezen voor onze duoplank ofwel multiplank. Deze heeft een dikte van 19 millimeter en een breedte van 330 millimeter. Een reden waarom onze budget of duoplank zo fijn is om in uw woning te laten leggen, is omdat ons parket de mogelijkheid biedt om ook vloerverwarming te laten leggen. Wel is het vaak het handigst om dit te combineren met de multiplex/duoplank. Om te kijken welk parket het beste bij u past, kunt u een afspraak maken om te komen kijken in onze showroom.

Laminaat vloeren

Naast houten vloeren en lamelparket kunt u ook bij Bax Houthandel terecht als u graag laminaat wilt laten plaatsen in uw woning. Ook hierbij kunt u kiezen uit twee types: de budget vloer en de Duitse variant. De budget is van voldoende kwaliteit als u op zoek bent naar een goede vloer voor een lage prijs. De Duitse variant is hoger in prijs maar biedt dan ook de perfecte kwaliteit waar men naar op zoek is.