Als je kiest voor LED lampen kies je eigenlijk ook voor het milieu. Zelfs als je voornamelijk uit bent op het besparen van geld is het niet verkeerd dat je ook milieubewust bezig bent. Bijvoorbeeld door het gebruik van LED E27 lampen, dat zijn LED lampen met een grote fitting. Die passen gewoon in de standaard E27 fitting waar nu die verouderde lampen hangen. Milieuvriendelijke LED lampen zijn eigenlijk op alle fronten vriendelijk!

Kies voor het Milieu

LED lampen zijn goed voor het milieu om verschillende redenen. Ten eerste verbruiken ze minder stroom waarmee de uitstoot van CO² gassen verminderd wordt. Ten tweede gaan LED lampen veel langer mee, door hier en daar een LED E27 lamp in de grote fitting te draaien werk je aan een beter milieu. Dat er geen giftige gassen in LED lampen worden gebruikt is uiteraard ook een belangrijk voordeel.

Kies voor Vriendelijk

We zijn niet Full-time bezig met de wereld verbeteren, we houden ook van gemak en comfort. Omdat een LED E27 lamp veel langer meegaat dan een normale lamp met grote fitting hoef je niet zo vaak op een gammele stoel te gaan staan om de lamp weer te vervangen. LED lampen gamma zijn ook verkrijgbaar als dimbare lamp. Zo kun je dimmers plaatsen waarmee je het licht in elke ruimte perfect kunt inregelen. Dat LED lampen vriendelijk zijn voor je portemonnee spreekt voor zich, het stroomverbruik ligt veel lager en je hoeft minder vaak de lampen te vervangen.

Als je vandaag nog alle lampen met grote fitting en een hoog wattage vervangt door LED E27 lampen ben je direct zeer vriendelijk bezig, voor het milieu en ook voor jezelf!

https://www.leds-depot.be/