Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte Amsterdam Zuid helpt je slimmer opslaan

Een opslagruimte Amsterdam Zuid helpt je om je spullen voor je online bedrijf slimmer op te slaan. Zo hebben ze bij Opslagman, door geheel Nederland, altijd de juiste ruimte voor je beschikbaar. Dankzij de verschillende groottes waar je uit kan kiezen. Ruimtes variërend van 3 m3 tot maar liefst 64 m3, afhankelijk van de locatie. Dat betekent dat je alleen betaalt voor de ruimte die je op een bepaald moment nodig hebt. Met de flexibiliteit om je ruimte te vergroten of te verkleinen als je bedrijf verandert, zodat je je online bedrijf efficiënt kan blijven runnen.

Opslagruimte Amsterdam Zuid kent geen bedrijfstarieven of langlopende huurovereenkomsten

De opslagruimtes zijn op korte termijn beschikbaar voor online bedrijven om hun voorraad op te slaan. Er zijn geen ingewikkelde lange termijn huurcontracten te ondertekenen of bedrijfstarieven te betalen, behalve dat er BTW berekend gaat worden in geval van zakelijke huur. De prijs is inclusief onderhoud en beveiligingskosten.

Je voorraad veilig houden

De gebouwen van Opslagman zijn modern en doelgericht gebouwd. Elke opslagruimte wordt individueel gealarmeerd en elke klant heeft zijn eigen toegangscode om toegang te krijgen tot de opslagruimtes. 7 dagen in de week, 24 uur per dag beveiligde opslagruimtes, rook- en branddetectoren zodat uw persoonlijke opslag veilig bij hen kan worden ondergebracht.

Opslag op meerdere locaties

Op 17 plekken in het hele land heeft Opslagman locaties, dus je eigen online voorraad is altijd dicht bij precies daar waar je hem nodig hebt. Het team van professionals staat voor je klaar om je te helpen aan meer dan één opslaglocatie, wat het runnen van jouw bedrijf op meerdere locaties een stuk eenvoudiger maakt.

Uitgebreide uren toegang en andere nuttige diensten

Natuurlijk realiseren deze kanjers zich dat jouw werktijden flexibel zijn, dus ze bieden je graag toegang wanneer jij dat nodig hebt door hun verlengde werktijden tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Andere manieren waarop zij je kunnen helpen om het gemakkelijker voor je te maken is door je gratis gebruik te laten maken van interne transportmiddelen voor het in- en uitrijden van je voorraad , goederenlift, droge en verwarmde ruimtes, toilet en overdekt laden en lossen.

Opslagruimte huren in Amsterdam-Zuid? Klik hier.