Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Repromat biedt oplossingen voor iedereen!

Repromat biedt grootformaat print- en scanoplossingen voor iedereen! Het maakt niet uit in welke sector u werkzaam bent. Wij hebben printers en scanners voor ambtenaren, aannemers, ingenieurs, vakfotografen, scanservicebureaus en ook voor bouwbedrijven. Met ons ruime assortiment van technische tot grafische tot Latex tot PageWide XL printers kunnen wij iedereen een dienst bewijzen. Bovendien bestaat ons assortiment ook nog uit scanners, vouwsystemen en snijplotters. Voor een product op maat die aansluit op uw behoefte bent u uiteraard aan het juiste adres. Dit doen wij door u uit te nodigen in onze showroom. Hier kunt u genieten van al onze producten en testen wat het beste bij uw bedrijf past. Dit doet u gelukkig niet alleen! Onze vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u graag van advies op maat.

Repromat staat voor innovatie

Repromat is al sinds 1977 actief in deze branche. Dit betekend niet dat wij achter lopen op de laatste snufjes. Integendeel, wij lopen voorop wat betreft de nieuwste ontwikkelingen. Wij willen niet stilstaan, maar kijken continu vooruit! Wij zien dagelijks de nieuwste vooruitgang wat betreft de techniek voorbij komen en daar groeien wij iedere keer in mee. Dit doen wij door onze medewerkers regelmatig cursussen te laten volgen, zodat zij van de laatste stand van zaken op de hoogte zijn! En dat alles om ervoor te zorgen dat er heldere afbeeldingen op het papier ontstaan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Regelmatig worden wij geconfronteerd met het feit dat wij niet duurzaam zijn. Wij moeten aan het milieu denken en aan de toekomst van onze kinderen! Dat is ook een zaak wat bij ons hoog in het vaandel staat. Wij doen uitgebreid ons best om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hoe doen wij dat dan, vraagt u zich misschien wel af? Wij leveren printers en daarbovenop wordt dus veel papier gebruikt en inkt geproduceerd. Dit komt dus niet heel milieubewust over, maar daarom zijn wij ook scanners gaan produceren en ontwerpen. Onze scanoplossingen zorgen ervoor dat er veel minder geprint hoeft te worden en zo dragen wij ons steentje bij! Repromat is een rasechte ondernemer met oog voor de medemens en de toekomst!