Een vrachtwagenstoel en busstoelen die volgens de hoogste veiligheidseisen zijn gebouwd. Eblo levert deze uit de ISRI-lijn. ISRI is dé internationale marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen. Het bedrijf voert zowel de ontwikkeling als de productie zelf uit en kan met 50 fabrieken verspreid over 20 landen altijd snel leveren. Stoelenspecialist EBLO is officiële importeur van dit merk in de Benelux en voert daarnaast ook diverse servicewerkzaamheden uit. Van reparatie -en revisiewerkzaamheden tot stofferen of bedrukken van de stoel met een bedrijfslogo: EBLO levert klanten het totaalpakket. Dankzij en continue grote voorraad van zowel stoelen als onderdelen is maatwerk altijd mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en beschikt over een grote showroom waar op het gemak kennis kan worden gemaakt met de ISRI stoelen.

ISRI busstoelen volgens veiligheidseisen gebouwd

Een stoel waar langdurige op gezeten wordt moet van goede kwaliteit zijn wil deze optimaal zitcomfort (blijven) bieden. Een keuze voor een vrachtwagenstoel en busstoelen van ISRI  is een keuze voor zekerheid: ze voldoen aan de laatste ergonomische eisen en zijn conform de hoogste veiligheidseisen gebouwd. De ISRI-serie is even uitgebreid als veelzijdig. Voor vrijwel elke toepassing en type vrachtwagen of bus is in het assortiment een geschikte stoel terug te vinden. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. De instelling van de zitdiepte kan worden aangepast. De stoel kan zowel met als zonder hoofdleuning worden geleverd en armleuningen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Vaak kan ook de zitbreedte van de stoel en het type stoffering naar wens worden aangepast.  Onderdelen als zittingen en kussens zijn ook los te bestellen.

Onderdelen voor vrachtwagenstoel gemakkelijk installeren

EBLO is officiële leverancier van een ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen en levert bovendien het hele onderdelenprogramma. Om te bepalen welk onderdeel u nodig heeft voor uw stoel maken wij gebruik van een gedigitaliseerde exploded view tekening waar ook de onderdeellijsten aan gekoppeld zijn. Dankzij deze gedetailleerde informatie en onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij klanten die ISRI-onderdelen zoeken altijd snel van dienst zijn. Het team van EBLO ondersteunt klanten bij het monteren van deze onderdelen met behulp van digitale montage-instanties.  Ook revisie en herstoffering is bij EBLO in vertrouwde handen. Het bedrijf beschikt over een grote, goed uitgeruste werkplaats waar maatwerk wordt geleverd. Zo wordt een ISRI stoel helemaal naar wens van de klant gemaakt. Onze revisie- en herstofferingswerkzaamheden kunnen wij ook op locatie uitvoeren.

NTS2 voorzien van innovatieve functies

De nieuwste generatie busstoelen en vrachtwagenstoel van ISRI combineert een modern design met perfect zitcomfort en innovatieve functies. NTS2 stoel heeft een gemakkelijk te bedienen gordelinstelling en heeft een instelbereik van 60mm. De gordel voldoet aan de nieuwste keuringvereisten ECE 17. Ook de armleuning heeft een hoger bedieningsgemak dankzij het grote instelwiel en de intuïtief geplaatsen bedieningselementen. Ook het onderstel van de stoel is verbeterd op gebeid van zitdiepte, veerweg en horizontaalinstelling. Bovendien is het klimaat-en verwarmingssysteem vernieuwd voor optimaal comfort. De NTS2 is in twee uitvoeringen leverbaar: de Comfort en de Premium.

Naast de serie busstoelen en vrachtwagenstoel van heeft ISRI ook een passende oplossing voor onder meer rail en openbaar vervoer, bouwmachines, toren- en hijskranen, kantoor- en stuurstoelen, 24H stoelen en stoelen voor kleine voertuigen. Hiermee heeft EBLO voor elke chauffeur of machinist de juiste stoel. De stoelen voor rail voertuigen worden door de dochterfirma van ISRI (SKA) gefabriceerd. De producten uit deze lijn voldoen aan zowel de nieuwe als de bestaande eisen EN45545 en DIN5510-2 en hebben een lange levensduur. Ze hebben inmiddels een perfecte staat van dienst bewezen in zowel binnen- als buitenland. Onlangs heeft EBLO nog het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET mogen voorzien van nieuwe bestuurdersstoelen voor de Citadis 1 trams. De bestuurderstoel is volledig luchtgeveerd en voorzien van diverse automatische instellingen (ISRI 6860/885).

https://isri.nl