Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Scooter kopen

Als het weer mooi wordt en het zonnetje schijnt denk je al snel aan een scooter kopen. Aan de andere kant kan een scooter kopen in het najaar ook een hele slimme zet zijn. Het hangt er helemaal vanaf waarvoor je de scooter wilt gebruiken. Waarom zou je een scooter kopen? Hier zijn de 4 meest voorkomende redenen om een scooter te kopen:

 

1. Teveel autoverkeer

Als je met de auto steeds in de file staat, en binnen je eigen gemeente langer in de auto zit dan tijdens een lange rit op de snelweg kan een scooter kopen uitkomst bieden. In steeds meer gemeentes wordt geïnvesteerd in goede en veilige fietspaden. Met een snorscooter rijd je de automobilisten voorbij over het fietspad, ideaal voor woon- werkverkeer of voor een rit naar school.

 

2. Minder kosten voor brandstof

Een moderne 4-takt scooter rijdt op Euro 95, net als de meeste auto’s. Alleen rijdt een scooter ongeveer 1 op 40, veel zuiniger dus. Zeker als je veel korte ritten maakt zul je dat verschil aan het benzinestation zeker merken. En als je kiest voor een elektrische scooter kopen…

 

3. Elektrische scooters zijn beter…

Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee. Een elektrische scooter kopen is wellicht duurder bij aanschaf, maar omdat er minder bewegende onderdelen zijn heb je ook minder onderhoudskosten. Daarnaast is elektriciteit ook goedkoper dan benzine tanken. Opladen doe je gewoon thuis als je slaapt, je hoeft niet meer om te rijden, op zoek naar een goedkoop benzinestation.

 

4. Omdat het zo relaxed is

Rijden in een auto is een oefening in frustratie, rijden op een fiets is ook een oefening maar dan lichamelijk. Badend in het zweet op je werk aankomen voelt toch niet zo fris, het ruikt ook niet fris. Een scooter kopen is kiezen voor vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Door de week naar je werk of naar school, in het weekend de vrije natuur in. En ook belangrijk, parkeerkosten zijn ook verleden tijd!

 

Een scooter kopen is eigenlijk best vanzelfsprekend in het huidige verkeer. Zeker voor korte ritten zijn scooters ideaal. Er zijn volop merken en modellen, om de prijs hoef je het ook niet te laten. Kijk snel in de webshop, dan kom je er snel achter waarom je steeds meer scooters ziet rijden!

https://www.fastfuriousscooters.nl/