Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Scooter leasen bij Polderscooter

U kunt nu al een scooter leasen bij Polderscooter vanaf €22,16 per maand. Polderscooter heeft een groot aanbod aan scooter die u voor een vast bedrag per maand kunt lenen of voor een eenmalige prijs kunt kopen. Denk hierbij aan de AGM VX50 Luxe of de Private Lable LX mat groen. Er is voor ieder wat wils – diverse kleuren, prijzen maar ook kenmerken van de scooters. U kunt langs gaan in de showroom van Polderscooter om de scooters te bekijken of als u graag advies ontvangt over uw koop of lening.

Leasen of kopen van een scooter?

De keuze of u een scooter wilt leasen of kopen kan afhangen van diverse aspecten. Allereerst is het handig om te kijken naar wat u te besteden heeft. Als u niet genoeg geld heeft om het voertuig te kopen, dan lijkt de keuze al vrij simpel om te leasen. Ook als u wel het bedrag kunt betalen moet u rekening houden met onverwachte kosten zoals reparaties en pechhulp. Als u een voertuig least, dan zijn de onderhoud en verzekeringen al in de vaste prijs per maand inbegrepen. Wel moet u er rekening mee houden dat als u een product least, dat dit meetelt voor uw hypotheek. Een bank mag tot 65% van het bedrag dat u maandelijks betaald aftrekken van van de maximale maandelijkse woonlasten waardoor u problemen kunt krijgen met de hypotheek. In dat geval kan het slimmer zijn om te kopen. Ook hangt het af van de bepaalde periode u gebruik wilt maken van het voertuig. Bent u van plan om maar kort gebruik te maken van uw scooter? Kies dan om te lenen. Bent u wel van plan om langer gebruik te maken van het product? Dan is vaak kopen uiteindelijk goedkoper dan lenen.

Polderscooter

Polderscooter is een scooter leverancier gevestigd in Dronten in de provincie Flevoland. U kunt langsgaan in de showroom of advies vragen online over uw aankoop of lening. Polderscooter bestaat uit een team specialisten die alle ins- en outs weten over scooters en kunnen u daarom helpen bij uw keuze. Dit advies is altijd gratis en vrijblijvend.