Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease

Shortlease voor de particuliere en zakelijke markt
Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bedrijfsauto. Shortlease is voor zowel particulieren als zakelijke klanten uitermate geschikt. Bij XLRent bent u te allen tijde verzekerd van een breed wagenpark en u kiest enkel uit nieuwe auto’s. Waar wacht u nog op? Bekijk het gevarieerde aanbod op de website van dit bedrijf en verzeker uzelf van een passende wagen. Maakt u binnenkort ook gebruik van shortlease? U kunt te allen tijde de klantenservice inschakelen en gebruikmaken van professioneel en betrouwbaar advies. Gaat u binnenkort ook direct auto rijden.

Profiteer van talloze voordelen als u kiest voor shortlease
Steeds meer mensen maken gebruik van XLRent. En dat is natuurlijk niet voor niets. Door te kiezen voor shortlease, profiteert u automatisch van verschillende voordelen. U bent altijd verzekerd van optimale flexibiliteit, er wordt enkel gewerkt met nieuwe auto’s en u geniet van een gratis haal en breng service.

U bent enkel een vast bedrag per maand kwijt
Ook bent u iedere maand een vast bedrag kwijt, onvoorziene kosten zijn verleden tijd. Is het contract toch niet helemaal naar wens? Bijvoorbeeld omdat u geen extra auto meer nodig heeft? Geen probleem! Het contract kunt u direct opzeggen na 30 dagen. Heeft u schade? In dat geval maakt u gebruik van de 24/7 service. Dat is nog eens volledige ontzorging! Rijdt u binnenkort ook in een nieuwe auto waar u gezien mee wilt worden?