Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgieterij nodig?

Dan is HSV-tmp de plek om te zijn, wij zijn een spuitgieterij die grote kunststof spuitgietproducten voor u op maat kan ontwikkelen en produceren. We zijn specialist in de grote kunststof spuitgietproducten, we zijn zelfs een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten! Iets waar we zeer trots op kunnen zijn. Maar wat kunnen we voor u betekenen? We zijn een organisatie die open, ongecompliceerd en enthousiast is. Met onze passie voor kunststof kunnen we u zeker helpen om het product te ontwikkelen die u wil gaan maken. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken.

Werkwijze van onze spuitgieterij

Bij het ontwikkelen van een product komt een heel proces kijken, we zullen nu als spuitgieterij kort uitleggen bij iedere stap wat er ongeveer bij komt kijken en wat wij voor u kunnen betekenen.

De productontwikkeling

Het begint natuurlijk allemaal met het idee van een product, en daar gaan we mee aan de slag. Het is vooral handig om HSV-tmp in een vroeg stadium te betrekken bij het ontwikkelen van het product, omdat we onze expertise dan ook kunnen gebruiken om het alleen maar beter te maken. U profiteert van onze vakkennis omtrent kunststoffen en mogelijke productietechnieken.

Het ontwikkelingstraject

We zijn een stapje verder en nu is het tijd om specifiek in te gaan op het product zelf, want ieder product is natuurlijk een beetje anders. Er komt daarom ook een andere productieplanning bij kijken, er is geen gemiddelde. Deze werken we voor u uit, zodat u een idee kunt krijgen van de doorlooptijden die we verwachten.

Productie

De grote dag is aangebroken, het moment waarbij er daadwerkelijk iets geproduceerd gaat worden! HSV-tmp heeft altijd en verwerkingsmethode beschikbaar die geschikt is voor u product. Een aantal van de productiemethoden waar wij in gespecialiseerd zijn is het spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten.

Tot slot, de logistiek

Dan is het laatste onderdeel dan aangebroken, het daadwerkelijk verplaatsen van de producten van A naar B. Gelukkig hebben we al van tevoren bedacht hoe het ontwerp van het product geoptimaliseerd kan worden voor lagere transportkosten!