Historicsono
Image default
Offers

Supplementen: voor, tijdens en na je training

Ben jij altijd in de gym te vinden? Dan geloven wij maar al te graag dat je een grote collectie aan handige supplementen hebt die jouw lichaam van de juiste voedingsmiddelen voorzien. Zoals je wellicht weet zijn er verschillende producten voor elk moment van de dag. Ben je nog niet zo ervaren op het gebied van supplementen? Geen zorgen, je leest er alles over in deze blog.

 

Voor de training

Op weg naar de sportschool is het handig om een energieboost te drinken zodat jij het maximale uit jouw lichaam kunt halen en jouw resultaten steeds verder kunt verbeteren. Immers wil je vooruitgang boeken bij elke trainingssessie zoals bijvoorbeeld meer conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen opbouwen.   

 

Tijdens de training

Gedurende je workout is het van belang dat je voldoende drinkt. Een fles water is daarom onmisbaar als je gaat trainen. Je kunt het beste een drinkfles met een tuitje gebruiken omdat je deze snel met een hand kunt openen.

 

Achteraf

Na de training heb je echter hele andere supplementen nodig die de groei van je spieren stimuleren. Met bijvoorbeeld een wei proteïne concentraat zorg je er bijvoorbeeld voor dat je spieren sneller herstellen en dus ook groeien. Dit eiwitpoeder verhoogt het eiwitgehalte naar zo’n 80 % en is wordt vaak gebruikt door beginnende sporters. Ben je een ervaren sporter, dan is het whey isolaat wellicht beter geschikt. Dit verhoogt het eiwitgehalte in je lichaam namelijk nar 90 %. Jij kunt vanaf nu in ieder geval het maximale resultaat uit jouw workouts halen!

 

Meer informatie over de producten?

Mocht je graag nog meer te weten willen komen over de producten uit het assortiment dan helpen de specialisten van Best Way Ingredients je graag een handje. Neem telefonisch contact op of stuur een mail naar het adres dat op de website te vinden is. Er is altijd iemand te vinden die een antwoord heeft op al jouw belangrijke vragen. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

 

https://bestwayingredients.com/