Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxibedrijf in omgeving Sassenheim

 

Als u snel van A naar B wilt gaan, maar u hebt zelf geen auto of rijbewijs dan kunt u ons taxibedrijf voor omgeving Sassenheim inschakelen. We zijn altijd stipt en kunnen u vanaf ieder plaats in Sassenheim vervoeren. Of u nu binnen de stad moet zijn of daarbuiten, we kunnen op ieder tijdstip een taxirit voor u realiseren. Ook voor ouderen is er het zorgvervoer en voor kinderen het schoolvervoer.

Particulieren kunnen ten alle tijden bij ons taxibedrijf terecht, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze taxi services. Zo is het mogelijk om het vervoer voor uw onderneming te organiseren. Hebt u veel klanten die naar u toe moeten komen terwijl het openbaar vervoer te wensen overlaat? Of hebt u veel medewerkers die snel van de ene plek naar de andere gebracht moeten worden? Dan kunt u ons dergelijke logistieke problemen op laten lossen.

Schoolvervoer

Hebt u kinderen die vroeg naar school moeten, maar hebt u geen tijd om ze zelf te brengen? Dan kunt u ons taxibedrijf uit omgeving Sassenheim daarvoor inzetten. We kunnen uw kroost veilig naar hun onderwijs brengen. Zo weet u zeker dat, door onze taxiauto’s in te zetten, uw kinderen dagelijks op tijd aankomen. Ze kunnen op die manier niet spijbelen en kunnen niet verongelukken met de fiets. Wilt u dus schoolvervoer regelen bel dan ons taxibedrijf Sassenheim.

Zorgvervoer

Voor zorgvervoer kunt u ook bij onze taxi centrale Sassenheim terecht. Bent u bezorgt dat uw vader of moeder die reeds op leeftijd is niet op tijd of niet veilig op het ziekenhuis aankomt? Dan is er ons zorgvervoer. Onze taxichauffeurs houden rekening met de ziekte en de leeftijd van de persoon die een rit naar de gewenste locatie ontvangt. We helpen de hulpbehoevende uit de taxiauto en zorgen ervoor dat deze veilig tot aan de deur van het ziekenhuis of verzorgingstehuis wordt gebracht. Schakel voor deze taxi service ons taxibedrijf voor regio Sassenheim in.