Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren bij Noot

Een touringcar huren bij Noot is ideaal. Wanneer u eraan denkt om met de hele familie een leuke trip te maken is dit een goede optie. Niet alleen is het natuurlijk heel gezellig om samen te reizen, maar ook nog eens veel voordeliger dan iedereen voor eigen vervoer laten zorgen. U kunt bij Noot vervoer regelen voor een dag, een weekend of een week. Onze touringcars zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en schooluitjes. Eenmaal in de bus, is alles geregeld en hoeft u zelf nergens meer aan te denken. Geniet!

Waar moet u op letten?

Wanneer u eraan denkt om vervoer voor een groot gezelschap te huren, zijn er een aantal zaken waar u aan moet denken. Zo wilt u natuurlijk veilig reizen, dus goed onderhoud en bekwame chauffeurs zijn erg belangrijk. Bij Noot zorgen we er elke dag voor dat al onze vervoersmiddelen veilig de weg op kunnen. Al onze wagen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid in het personenvervoer. Onze chauffeurs zijn daarnaast niet alleen representatieve gastheren en gastvrouwen onderweg, maar bezitten ook alle wettelijke diploma’s. Jaarlijks worden zij getraind in rijvaardigheid, waaronder het nieuwe rijden, in doelgroepenvervoer (omgaan met autisme, dementie, agressie) en in levensreddend handelen. Wanneer u dus met kinderen, ouderen of mensen met een beperking op weg wilt, kunt u bij ons terecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Personenvervoer voor iedereen!

Personenvervoer voor iedereen

Voor mensen in een rolstoel is het lastiger om te reizen met het openbaar vervoer. Het vervoer van Noot komt dan goed van pas. Wanneer u met meerdere rolstoelgebruikers en begeleiders of medepassagiers wilt reizen is onze dienst de uitkomst. Voor uw rit kunnen wij de rolstoelwagens volledig op maat aanpassen naar het aantal rolstoelers dat meegaat. Hoe meer rolstoelen, des te minder plek voor medepassagiers en begeleiders. Vanzelfsprekend is deze speciale bus uitgerust met een hydraulische rolstoellift, en wordt elke rolstoel stevig vastgezet met rolstoelklemmen.

Een touringcar huren is voor iedereen

Bij Noot vinden we dat iedereen een touringcar kan huren. Wij hebben bussen voor 16 tot 62 personen, elk met de nodige opties. Van functioneel maar veilig en comfortabel, tot uitermate luxe. Noot biedt passend busvervoer voor elk gezelschap. Bij ons kunt u een wagen huren voor compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen, breng- en haalritten, concert- of theatervervoer, evenementen, lijndiensten, bedrijfs- of personeelsfeesten en schoolreisjes. Kijk vooral op onze website voor al onze diensten en mogelijkheden.