Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuisbedrijf Groningen voor de persoonlijke touch

Bij uw verhuizing zet verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen in Groningen zich in voor een persoonlijk verhuisplan dat tegemoetkomt aan de behoeften van al haar klanten. Elke verhuizing is anders en ze streven ernaar om u een positieve verhuiservaring te bieden. Een plan dat voor u op maat is gemaakt, afgestemd op uw budget, tijd en wensen.

Verhuisbedrijf Groningen ontzorgt

Verhuizen met dit professionele verhuisbedrijf uit Groningen zal zeker geen stressvolle klus worden waar u wellicht wat bang voor bent. Helaas gaat een verhuizing meer dan eens gepaard met ongewenste verrassingen. Maar niet bij Oostland Verhuizingen met meer dan 80 jaar aan ervaring. Hun klantgerichte service, hun uitgebreide kennis van zaken en hun professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat u met hen één van de grootste professionals van Nederland in de arm neemt. Ze hebben dus een naam hoog te houden. En dat is alleen maar in uw voordeel.

Ze halen de stress uit het proces en vervangen dit door kwaliteitsservice waar u op kunt rekenen. Hun verhuisadviseur komt graag bij u langs om de wensen en opties met u door te spreken. Zodat u de mogelijkheid en flexibiliteit heeft om te beslissen hoeveel u zelf wilt bijdragen aan uw verhuizing. ’s Morgens verlaat u uw oude huis voor een werkdag op kantoor, ‘s avonds schuift u uw voeten onder de eettafel in uw nieuwe huis. Gemak dient de mens, zorgeloos verhuizen ook.

Inpakservice

Indien gewenst wordt uw complete huis zorgvuldig en professioneel ingepakt en in verhuisdozen gestopt. Elke verhuizer is getraind deze klus met de grootst mogelijke professionaliteit en respect voor uw spullen aan te pakken. Producten die delicaat, breekbaar of onvervangbaar in waarde zijn, worden op voorhand aangemerkt, zodat ze met extra aandacht kunnen worden verpakt. Uw bezittingen worden behandeld als hun eigen bezittingen. Zodat u zich op de dag van de verhuizing volledig kunt ontspannen, wetende dat uw verhuizing in handen is van gekwalificeerde verhuisspecialisten.

Als u liever al uw spullen zelf verpakt, kunnen wij u helpen met het leveren van alle verhuisdozen en verpakkingsmateriaal die u nodig hebt om uw verhuizing gemakkelijk te maken.

Uitpakservice

Oostland Verhuizingen streeft ernaar om uw verhuiservaring zo prettig mogelijk te maken, daarom bieden zij u een geweldige in- en uitpakdienst. Het uitpakken van uw dozen gebeurt uitsluitend op aanvraag, evenals het verwijderen van verpakkingsmateriaal.