Historicsono
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooter zwart

In 1946 kwam de Italiaanse fabrikant Piaggio op een geniaal idee voor een nieuw type scooter. De wielen waren wat kleiner, de vormen ronder en er was een handige doorstap waarmee vrouwen met een jurk of rok ook comfortabel konden rijden. Dat was uiteraard de Vespa scooter. We zijn nu zeventig jaar verder en vrijwel elk jaar komt er een nieuw model of een speciale uitvoering in de winkel. De kleur speelt ook een belangrijke rol bij de keuze van een nieuwe scooter. Een Vespa scooter zwart oogt heel anders dan een witte Vespa scooter of eentje die knalgeel is. Wordt jouw Vespa zwart, wit, zilver, bruin of ga je voor iets heel anders? Kijk in de webshop, er zijn enorm veel mogelijkheden.

 

Vespa scooter zwart tot wit, en alles wat er tussen zit

Een Vespa in zwarte uitvoering is mooi en strak. Je ziet de lijnen van de scooter. Dat geldt ook voor een witte Vespa scooter. Rood is ook een populaire kleur bij Vespa scooters, deze opvallende kleur is een standaard optie voor zowel de Vespa Primavera als de Vespa Sprint. Daarnaast heeft elk model enkele unieke kleuren, als dat niet genoeg is kun je zelfs kiezen voor een Drip-Dip Vespa scooter met een extra laklaag in een aantal bijzondere kleuren.

 

Speciale Edities Vespa Scooters

Een Vespa scooter zwart is uiteraard mooi om te zien en is een klassieke kleur. Toch is een Vespa in zwarte uitvoering niet de eerste kleur Vespa. Dat waren de Azzuro en de Grigio, een azuurblauw model en een lichtgrijs model. Vanwege het zeventig jarig bestaan van Vepa in 2016 is er een speciale Vespa Primavera Special 70 uitgebracht in deze originele kleuren.

 

Val je beter op met een Vespa scooter zwart of rood?

Hoewel het uiterlijk van de scooter van belang is kan veiligheid ook een rol spelen. Een Vespa zwart valt minder op in het verkeer dan een Vespa rood, of een Vespa geel. Daarbij moet je wel beseffen dat een Vespa met een gele lak bij inruil of verkoop wat moeilijker te verkopen is. Een Vespa scooter zwart zul je makkelijker kunnen verkopen omdat deze kleur neutraal is.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/